Ο ρόλος του Optimization
June 11, 2016
Show all

Η CreationP.net στην Digital Universe

Η Digital Universe αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα τεχνολογικά events στην Ελλάδα. Τα θέματά της αφορούν τα video games, anime, τεχνολογίες hardware, τουρνουά και πολλά ακόμα.

Φέτος, η CreationP.net θα παρευρεθεί στην Digital Universe με ομηλία που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 25 του μήνα, στις 18:00 με τίτλο “Ασφάλεια Χρήστη: Τα λάθοι, οι μύθοι και η πραγματικότητα”.

du3-wide

Η εκδήλωση θα συνδυάσει την ψηφιακή διασκέδαση, τα eSports και τη τεχνολογία με την εκπαίδευση. Σε αυτό θα συμβάλλουν οι παρουσιάσεις παιχνιδιών και νέων τεχνολογιών μέσω εκθέσεων από εταιρείες του χώρου, αλλά και ομιλιών-σεμιναρίων από Indie Developers, Ιστοσελίδες και Youtubers.
Παράλληλα, τα τουρνουά σε eSports, Console και Card Games, καθώς και οι διαγωνισμοί Cosplay και Fan Art θα εξασφαλίσουν την καλύτερη δυνατή εμπειρία ψυχαγωγίας. Θα έχετε την ευκαιρία να συμμετάσχετε σε τουρνουά League of Legends 1vs1, CS:GO 1vs1, Hearthstone, PES 2017, Mortal Kombat X, Dirt Rally, Street Fighter, Naruto Shippuden Ultimate Ninja Storm 4, Rocket League καθώς και Super Smash Bros. Παράλληλα θα πραγματοποιηθεί και η τελική φάση του ESL Digital Universe σε League of Legends 5vs5, CS:GO 5vs5 και Hearthstone. Τέλος θα διέξαχθούν τουρνουά στα Card Games, X-Wing, Game of Thrones και Conquest.
Έκθεση από κορυφαίες εταιρείες του χώρου, Virtual Reality, RetroComputers.gr, AMIGAlive, Indie Developers, Cosplayers, και λάτρεις του Fan Art.Η εκδήλωση θα διεξαχθεί σε 2 Κτίρια. Ο χώρος της εκδήλωσης είναι προσβάσιμος από τον ηλεκτρικό, στις στάσεις Ταύρος και Καλλιθέα, σε απόσταση 300 μέτρων από τον κάθε σταθμό.
Σας περιμένουμε όλους για να ζήσουμε για ακόμα μια φορά την απόλυτη Gaming και Τεχνολογική εμπειρία!
Μεγάλοι χορηγοί της εκδήλωσης είναι ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ και τα BITS AND BYTES.
Ευχαριστούμε για την προσφορά τους στην εκδήλωση, τους Platinum χορηγούς, Razer, e-FOOD.gr, ROCCAT, LG, SONY, OtakuStore.gr, MSI, Kaissa Games, AnimeHouse.gr και Pizza Fan.
Ευχαριστούμε ακόμα τους Gold χορηγούς, Plantronics, Logitech, Seven Spots, Allou! Fun Park και PES 2017.
Τέλος, ευχαριστούμε τους Silver χορηγούς CD Media, Fantasy-Shop.gr, BANDAI NAMCO Entertainment, SPEEDLINK, HORI, SCST και 3DHUB.gr.
Ευχαριστούμε τους συνεργάτες μας, ESL Greece, Nintendo Next και Tenebra Studios για την συνεισφορά τους στην διοργάνωση της εκδήλωσης.

 

du3-promo

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *