Γιατι σας παρέχουμε άμεση τεχνική υποστήριξη.Οι τεχνικοί μας είναι στο χώρο σας μέσα σε 24-48 ώρες από την πρώτη επικοινωνία μαζί σας. Στην CreationP θέλουμε η εμπειρία σας να είναι η καλύτερη και η πιό άμεση γιαυτό σας παρέχουμε τεχνική υποστήριξη ανεξαρτήτως μέρας και ώρας από την ιστοσελίδα μας, το τηλέφωνο, το skype, ακόμα και στον χώρο σας.

 

Γιατί σας ενημερώνουμε για το ακρίβες κόστος της εργασίας.

 

Γιατί η ομάδα μας αποτελείται από επαγγελματίες με πολυετή εμπειρία στο χώρο της πληροφορικής.                   

 

Ολόκληρη η ομάδα μας ενημερώνετε καθημερινά για τις τεχνολογικές εξελίξεις. Επίσης, συνεχώς επεκτείνουμε τις γνώσεις μας μέσα από σεμινάρια ώστε να σας προσφέρουμε τις καλύτερες και πιο αξιόπιστες υπηρεσίες στον χώρο.

 

Γιατί εγγυόμαστε για το αποτέλεσμα μας εώς και 6 μήνες μετά την εργασία.

Η καλή και σωστή λειτουργία είναι για εμάς το πιο σημαντικό σκέλος μιας εργασίας ή επισκευής. Δεσμευόμαστε για το αποτέλεσμα και  σας προσφέρουμε τα έξοδα επισκευής πίσω σε περίπτωση μη καλής λειτουργίας ή δωρέαν αποκατάσταση του  προβλήματος που προέκυψε.

 

Γιατί δεν σας παραπέμπουμε σε εξωτερικούς συνεργάτες.

Οποιαδήποτε εργασία, γίνεται από το δικό μας προσωπικό χωρίς να σας παραπέμπουμε αλλού. Έτσι μπορείτε να γνωρίζετε ανά πάσα στιγμή και να αξιολογήτε την ποιότητα των υπηρεσιών που σας προσφέρουμε.

 

Γιατί δεν εμπορευόμαστε προϊόντα.

Δεν είμαστε κατάστημα. Δεν συνεργαζόμαστε με συγκεκριμένα καταστήματα και δεν εμπορευόμαστε προϊόντα. Όλα τα προϊόντα που σας προτείνουμε είναι βάση των αναγκών σας και των χαμηλότερων τιμών στην Ελλάδα. Δεν προσπαθούμε να σας εκμεταλλευτούμε προωθώντας προϊόντα συγκεκριμένων εταιριών, έτοιμες συμβουλές και αναίτια τεχνική υποστήριξη.