Κατασκευάζουμε την ιστοσελίδα σας με γνώμονα την καλαισθησία, την λειτουργικότητα και με σεβασμό στις σωστές πρακτικές του διαδικτύου.

Web Design

Το Web Design αποτελελι την επιστήμη της σχεδίασης και ανάπτυξης μιας ιστοσελίδας. Σήμερα, μια σωστά δομημένη ιστοσελίδα θα πρέπει να είναι καθαρή, καλαίσθητη, λειτουργική, με πλούσιο περιεχόμενο και σεβόμενη τα standards του διαδικτύου. Πριν από αρκετά χρόνια χρησιμοποιούνταν ιδιαίτερα οι “πίνακες” για την κατασκευή ιστοσελίδων. Μια τεχνική που αποτελούσε το standard της, τότε, εποχής. Σήμερα τα πράγματα είναι διαφορετικά και “επιβάλλεται” μια πιο ελεύθερη, πιο μινιμαλιστική αλλά και πιο ελεύθερη μορφή.

E-Commerce, E-shops

Η εποχή μας αποτελεί την εποχή της πληροφορίας και του διαδικτύου. Σύμφωνα με στοιχεία, περισσότερο από το 50% των αγορών πραγματοποιούνται μέσω του διαδικτύου. Η CreationP.net σας προτείνει και αναπτύσει έξυπνες λύσεις για πωλήσεις μέσω του διαδικτύου (e-commerce). Κατασκευάζοντας το δικό σας e-shop εξασφαλίζετε ένα ακόμα τρόπο για τους πελάτες σας να παραγγείλουν τα προιόντα σας χωρίς να χρειαστεί να βγουν καν από το σπίτι τους, απλά πατώντας λίγα κουμπιά. Ακόμα πιο σημαντικό αποτελεί το γεγονός ότι με μια e-commerce ιστοσελίδα έχετε την δυνατότητα να προσεγγίσετε ένα κοινό που διαφορετικά δεν θα ήταν δυνατόν να πλησιάσετε, είτε γιατι δεν βρίσκεται στην ίδια περιοχή με εσάς είτε γιατί πολύ απλά “έτυχε” να βρεθεί μπροστά στην σελίδα του ηλεκτρονικού σας καταστήματος.

Booking, Hotels and Tours

Πηγαίνοντας ένα βήμα παραπέρα, σας παρέχουμε εξειδικευμένες λύσεις Online Booking. Είτε πρόκειται για ξενοδοχείο, ιατρείο, τουριστικό πρακτορίο κτλ σας αναπτύσουμε μια πλήρως λειτουργική ιστοσελίδα με δικό της, αυτόνομο, σύστημα booking / appointment. Ξεχάστε τις τρίτες υπηρεσίες που σας ζητούν κόμιστρο με βάση τις κρατήσεις σας. Τα συστήματα μας αποτελούν μεμονομένες μονάδες τις οποίες διαχειρίζεστε ΕΣΕΙΣ, μέσα από την κεντρική διαχείριση της ιστοσελίδας σας. Έτσι δεν χρειάζεται να πληρώνετε τρίτες υπηρεσίες και το κυριότερο έχετε τον πλήρη έλεγχο του συστήματος κρατήσεων. Με αυτό τον τρόπο μπορείτε πολύ εύκολα να το χρησιμοποιήσετε για όλες τις κρατήσεις, ακόμα και τις τηλεφωνικές.

Web Sites & Directory

Σχεδιάζουμε την ιστοσελίδα σας με στόχο την καλαισθησία και λειτουργικότητα της. Μια εντυπωσιακή ιστοσελίδα αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες και σημαντικότερες επενδύσεις που μπορείτε να κάνετε. Η Ιστοσελίδα σας πέρα από την διαφήμιση που σας προσφέρει, γίνεται και εργαλείο επικοινωνίας με τους μελλονικούς ή υπάρχοντες πελάτες σας. Γι’ αυτό και εμείς φροντίζουμε ώστε η ιστοσελίδα σας να παρουσιάζει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την εταιρική σας ταυτότητα.

Blogging & Ειδησεογραφία

Διατηρώντας οι ίδιοι αρκετά ειδησεογραφικά site και portals γνωρίζουμε πολύ καλά τις ανάγκες και τις προδιαγραφές που πρέπει να έχει μια τέτοια ιστοσελίδα. Το διαδίκτυο αποτελεί την ευκολότερη αλλά και την μεγαλύτερη πλατφόρμα δημοσιοποίησης αλλά και διαμοιρασμού περιεχομένου. Γιαυτό, είτε αφορά την επίσημη εταιρική σας παρουσία, είτε απλά το κυκλοφορία ειδήσεων, το διαδίκτυο αποτελεί το καλύτερο μέσο για την προσέγγιση μιας μεγαλύτερης μερίδας επισκεπτών σε ελάχιστο χρόνο.

Mobile Friendly

Στην εποχή μας, η πληροφορία αποτελεί κομμάτι της καθημερινότητάς μας. Γι’ αυτό λοιπόν το λόγο η ιστοσελίδα σας πρέπει να είναι προσβάσιμη από όλες τις συσκευές ακόμα κ αν αυτές ειναι tablet ή κινητό.

Είναι πολύ σημαντικό, λοιπόν, η ιστοσελίδα σας να είναι φιλική προς τις κινητές συσκευές καθώς σήμερα χρησιμοποιούνται συνεχώς είτε για δουλειά και ενημέρωσή είτε απλά ως διασκέδαση. Έχοντας μία μη φιλική προς αυτές τις συσκευές ιστοσελίδα χάνετε εν δυνάμει πελάτες για εσάς.

Γι’αυτό φροντίζουμε η ιστοσελίδα σας να έχει την βέλτιστη απόδοση για όλες της συσκευές, κινητές και σταθερές και η πλοήγησή της να είναι εύκολη και λειτουργική.

[rpt name=”web-design”]